Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Αρχική Υγεία Δράση πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας

Δράση πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας

STITHOSΣτο πλαίσιο του προγράμματος  «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»  το Ελληνικό  Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από πρωτοβουλία του ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ και του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ», συνεχίζει την τρίτη φάση του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των όγκων του μαστού  και του τραχήλου της μήτρας  στις γυναίκες του Δήμου Λαυρίου.
Θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, στο υψίστης ανθρωπιστικής  σημασίας έργο, το οποίο στοχεύει στην περιφρούρηση της
υγείας του γυναικείου πληθυσμού.
Οι εξετάσεις που θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό πάρκινγκ στην οδό Φειδίου είναι:
η Μαστογραφία σε γυναίκες ηλικίας 40 ετών και άνω και το ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 25 ετών και άνω. Οι εξετάσεις αυτές είναι ακίνδυνες, ανώδυνες,  έγκυρες και γίνονται δωρεάν.
Την πλήρη κάλυψη των δαπανών υλοποίησης του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου αναλαμβάνει το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρη στη χορηγία του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ».
Προκειμένου να καθορίσουμε χρονικά το ραντεβού για την εξέταση σας και για την αρτιότερη οργάνωση σας παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο τηλέφων επικοινωνίας: 22990 66456 καθημερινά 09:00π.μ – 15:00μ.μ
Ο χρόνος που απαιτείται για τις εξετάσεις δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.
Η αποτελεσματικότητα της πρόληψης για τις παραπάνω εξετάσεις έχει διαπιστωθεί ότι μειώνει τη θνησιμότητα κατά 25% των εξεταζομένων του ελέγχου. Ήδη στην πρώτη φάση του προγράμματος εξετάσθηκαν περίπου 850 γυναίκες, στη δεύτερη φάση εξετάστηκαν περίπου 950 γυναίκες.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17