Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Σε λειτουργία ο παιδικός σταθμός Αρτέμιδος

Σε λειτουργία ο παιδικός σταθμός Αρτέμιδος

paidikos.artemidaΞεκίνησε η λειτουργία του νέου ιδιόκτητου Παιδικού Σταθμού Αρτέμιδος, επί των οδών 25ης Μαρτίου και Δημοκρατίας, δίνοντας την δυνατότητα σε άλλα 50 παιδιά εργαζόμενων γονέων να βρεθούν σε έναν όμορφο χώρο αγωγής και διαμονής.
Στην ανακοίνωση του δήμου τονίζεται: «Είναι πολύ σημαντική κοινωνική παροχή η λειτουργία ενός νέου παιδικού σταθμού, ενός όμορφου και ασφαλούς χώρου όπου μπορούν οι γονείς να εμπιστευθούν τα παιδιά τους και να εργαστούν καλύπτοντας έτσι τις  ανάγκες της οικογένειας.

Εκτός από σημαντικό στήριγμα για τις εργαζόμενες μητέρες αποτελεί και τον προθάλαμο κοινωνικοποίησης των παιδιών προσχολικής ηλικίας.
Οι κοινωνικές δομές που εξασφαλίζουν ποιότητα διαβίωσης και μάθησης των παιδιών αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Δημοτικής Αρχής και δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για τον σκοπό αυτό.  
Μακάρι να καταφέρουμε να ιδρύσουμε κι άλλους παιδικούς σταθμούς, έτσι ώστε κανένα παιδάκι να μην μένει εκτός και κανένας γονιός να μην αναγκάζεται να βρίσκει άλλες λύσεις για να μπορέσει να εργαστεί. Ευχόμαστε και η πολιτεία, από την οποία εξαρτάται στο μεγαλύτερο ποσοστό η ίδρυση και λειτουργία τέτοιων χώρων, να συμμεριστεί τις ανάγκες των πολιτών και να μην σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειές μας.»

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17