Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Έτοιμο το ανακαινισμένο κτίριο του ΚΑΠΗ Λαυρίου

Έτοιμο το ανακαινισμένο κτίριο του ΚΑΠΗ Λαυρίου

kaph laurio

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης παραδόθηκε το ανακαινισμένο ΚΑΠΗ Λαυρίου στα μέλη του, από την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ κ. Δήμητρα Πάλλη. Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας το Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου ανακαινίστηκε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

 

Η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Πάλλη στο λόγο που απηύθυνε μεταξύ άλλων είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας, που δώσατε το παρών στην σημερινή μας εκδήλωση.

Μου είναι πάντα δύσκολο να μιλάω σε πολύ κόσμο, αλλά μου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνω έργο, για αυτό άλλωστε νομίζω πως με επέλεξε ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Λουκάς.

Έχετε τις ευχές του για μία καλή χρονιά και καλές γιορτές, και παρόλο που ήθελε πάρα πολύ να είναι σήμερα κοντά μας ,έχει συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών όπου σήμερα θα ανακοινωθεί από τον Υπουργό η έναρξη των μελετών για το έργο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου προς την Λαυρεωτική.

Η εικόνα του ΚΑΠΗ Λαυρίου που πρωτοαντίκρυσα ήταν ένα κτίριο σχετικά νέο, αλλά με μηδενική συντήρηση σχεδόν, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε με μικρό κόστος και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς δεν θέλαμε να στερήσουμε τον χώρο αυτόν από τα μέλη του, να ολοκληρώσουμε αυτό που βλέπετε σήμερα και όλες οι εργασίες να πραγματοποιηθούν το συντομότερο.

Χρειάστηκαν πολλοί για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο.

Πρώτα απ΄ όλους θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο για το εξωτερικό βάψιμο και για την μονάδα ψύξης θέρμανσης που μας έδωσε και η οποία μας χάρισε αυτονομία σε όλο τον ισόγειο χώρο του ΚΑΠΗ.

Το εθελοντικό και την ομάδα εργοθεραπείας για την συμβολή τους.

Αυτό που βλέπετε σήμερα, ολοκληρώθηκε μόνο μέσα σε 12 ημέρες.

Δώδεκα ημέρες με πολλές ώρες εργασίας και ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους εργαζομένους του Δήμου Λαυρεωτικής την τεχνική υπηρεσία και τον κ. Ζερβουδάκη καθώς και του εργαζομένους του ΚΑΠΗ ΛΑΥΡΙΟΥ, αλλά και τους εθελοντές που συνέβαλλαν τα μέγιστα.»

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17