Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών...

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών συμμετείχε ο Θανάσης Αυγερινός

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας, την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Δημαρχείο Κορωπίου, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού και του Δημάρχου Κορωπίου Δημήτρη Κιούση.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ενημέρωση όλων των πωλητών λαϊκών αγορών σχετικά με τον σκοπό και το ρόλο ίδρυσης του νέου φορέα διαχείρισης των λαϊκών αγορών.

Οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν το θέμα διεξοδικά ενώ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Στουραΐτης με την σειρά του ανακοίνωσε τη διαγράμμιση, τη χάραξη και την απόδοση μόνιμων θέσεων στις αγορές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αυγερινός, κατά την παρέμβασή του, επεσήμανε ότι η δημιουργία του νέου φορέα διαχείρισης των λαϊκών αγορών είναι μια σημαντική εξέλιξη για τον κλάδο, συμπληρώνοντας ότι: «Η λειτουργία και διαχείριση των λαϊκών αγορών μπαίνει σε νέα τροχιά, γυρίζει σελίδα, με σκοπό την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου. Η Περιφέρεια Αττικής που από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό των πωλητών των λαϊκών αγορών και τις ανάγκες τους, και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας, παραμένουμε αρωγοί και σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας, προς όφελος τόσο των πωλητών όσο και των καταναλωτών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας».

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17