Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Αθλητικά «THE HERO» ISSPM: Κέρδισε τα βλέμματα ο διεθνής αγώνας σφαιροβολίας στο Λαύριο

«THE HERO» ISSPM: Κέρδισε τα βλέμματα ο διεθνής αγώνας σφαιροβολίας στο Λαύριο

Ο Δήμος Λαυρεωτικής σε συνεργασία με το Φεστιβάλ «Μεσόγεια», την Περιφέρεια Αττικής, τον Α.Π.Σ. Παλλαυρεωτικός και τον Γ.Σ. Κερατέας συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το διεθνή αγώνα σφαιροβολίας «THE HERO» ISSPM (International Street Shot Put Meeting) ο οποίος διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, στην Πλατεία Ηρώων Λαυρίου.

Μια αθλητική συνάντηση κορυφής σε αστικό περιβάλλον με μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά, με αθλητές σφαιροβολίας παγκόσμιου επιπέδου!
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο Βουλευτής Αν. Αττικής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ «Μεσόγεια Βασίλης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας (ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη),ο πρ. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, ο Αντιδήμαρχος και Προέδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ Χάρης Ζαγουρής, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την Πλατεία Ηρώων και απόλαυσε μια συναρπαστική εμπειρία αθλητισμού.

Οι μικροί φίλοι, παράλληλα με το event, απόλαυσαν μια ευχάριστη διαδικασία παιχνιδιού και διασκέδασης στο θεματικό πάρκο που είχε στηθεί στην Πλατεία με πολλές αθλητικές δραστηριότητες και δώρα!

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17