Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Λούτσα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της ενέδρας θανάτου

Λούτσα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της ενέδρας θανάτου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μακελειού στη Λούτσα, με θύματα 6 Τούρκους μαφιόζους, γνωστούς και ως «Ντάλτον».

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» και φέρεται πως είναι ο άνθρωπος που «κάρφωσε» τους συμπατριώτες του βρισκόταν στο κάθισμα του οδηγού του μπλε Focus, το οποίο οδήγησε στο σημείο του μακελειού, στη Λούτσα.

Ο 32χρονος Suleyman D. συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Αθήνας δύο ώρες μετά την αιματοχυσία και ταυτοποιήθηκε εργαστηριακά μέσω DNA και αποτυπωμάτων, καθώς και από βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας του σπιτιού όπου διέμεναν τα θύματα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο 32χρονος φέρεται να είναι αυτός που έστειλε SMS σε κάποιο από τα θύματα, γράφοντας ότι έχει «προδοθεί η τοποθεσία τους και πρέπει να φύγουν γιατί θα τους σκοτώσουν», οδηγώντας τους σε παγίδα θανάτου, με πρόφαση ότι θα τους μετέφερε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να φύγουν από την Ελλάδα. Σύμφωνα με ΜΜΕ της γείτονος, ο 32χρονος ήταν πρώην στέλεχος της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Τουρκίας και είχε διαγραφεί ως γκιουλενιστής. Υπό τον φόβο της σύλληψής του, είχε βρει καταφύγιο στη Λέσβο.

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17