Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Κάρυστος: Διάσημη ηθοποιός ξυλοκόπησε τον πρώην σύζυγό της και συνελήφθη

Κάρυστος: Διάσημη ηθοποιός ξυλοκόπησε τον πρώην σύζυγό της και συνελήφθη

Μια διάσημη ηθοποιός συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του πρώην συζύγου της σε ένα διαμέρισμα Airbnb στην Κάρυστο, όπου διέμεναν για τις διακοπές τους, βρισκόμενη αντιμέτωπη με τις αρχές.

Η 38χρονη διάσημη ηθοποιός φέρεται να ήταν μεθυσμένη και να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, καθώς προκάλεσε ζημιές στο διαμέρισμα όπου σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι άσκησε βία εναντίον του 12χρονου παιδιού της.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, η διάσημη ηθοποιός ξεκίνησε να σπάει τα πάντα στο δωμάτιο και να επιτίθεται λεκτικά και σωματικά στον 57χρονο σύζυγό της το απόγευμα της Κυριακής. Αφού ειδοποιήθηκαν οι αρχές, η ηθοποιός συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Δεν επιθυμεί τη δίωξή της

Στη συνέχεια, η διάσημη ηθοποιός πήγε στο αστυνομικό τμήμα Καρύστου, όπου, μετά την κατάθεσή της, αφέθηκε ελεύθερη στις 00:00 το βράδυ με εντολή της εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος αρνήθηκε τη δυνατότητα να μεταβεί σε δομή για θύματα ενδοοικογενειακής βίας, παράλληλα δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της ηθοποιού.

Ο 57χρονος δήλωσε ότι δεν θέλει να δοθεί κωδικός πρόσβασης στην εφαρμογή panic button ούτε σε αυτόν ούτε στον ανήλικο γιο του.

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17