Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Αμαλιάδα: Νεκρή 38χρονη δίπλα στο νεογέννητο βρέφος της

Αμαλιάδα: Νεκρή 38χρονη δίπλα στο νεογέννητο βρέφος της

Μετά την τραγική απώλεια του μόλις 15 μηνών βρέφους από την Αμαλιάδα, μια ακόμη θλιβερή είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 38χρονη μητέρα πέθανε τα ξημερώματα, δίπλα στο νεογέννητο μωρό της, το οποίο είχε φέρει στον κόσμο μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 1 Αυγούστου, στην περιοχή Παλούκι της Αμαλιάδας.

Η μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της το πρωί της Τρίτης. Το μεγαλύτερο παιδί της, που είναι δυόμισι ετών, ήταν άρρωστο, και ο πατέρας του το πήγε για φροντίδα στη γιαγιά του πριν φύγει για τη δουλειά του. Επικοινώνησε με την 38χρονη για τελευταία φορά γύρω στις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ο σύζυγός της επιχείρησε πολλές φορές να την καλέσει, αλλά εκείνη δεν απαντούσε, γεγονός που τον οδήγησε να υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι, το πρωί επέστρεψε νωρίς στο σπίτι τους στο Παλούκι, όπου αντιμετώπισε μια τραγική κατάσταση.

Εισήλθε στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο και βρήκε την άτυχη Ιωάννα νεκρή στον καναπέ, δίπλα στο μωρό τους, το οποίο έκλαιγε με αγωνία.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την 38χρονη και την μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Δυστυχώς, ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17