Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Αθλητικά Πέραμα: Ανακαίνιση του γηπέδου «Παντελής Αντωνίου»

Πέραμα: Ανακαίνιση του γηπέδου «Παντελής Αντωνίου»

Η νέα δημοτική αρχή Περάματος προχωρά στην ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρου «Παντελής Αντωνίου», με στόχο την παράδοση ενός σύγχρονου γηπέδου στους δημότες και τις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης.

Έχουν ήδη εγκατασταθεί νέα τροχήλατα τέρματα και στις δύο πλευρές, καθώς και νέα καθίσματα με υπόστεγα για τους εφεδρικούς παίκτες των ομάδων. Επιπλέον, έχει ανατεθεί η επισκευή όλων των αποδυτηρίων, ενώ ολοκληρώθηκε και η αντικατάσταση του φθαρμένου χλοοτάπητα με νέο.

Για τον χλοοτάπητα, χρησιμοποιήθηκαν 15 τόνοι οικολογικού καουτσούκ νέας τεχνολογίας, προκειμένου να προετοιμαστεί ο χώρος άθλησης. Τοποθετήθηκαν δίχτυα για να αποτρέπεται η έξοδος της μπάλας από το γήπεδο, ενώ δρομολογήθηκε η ανάθεση της οριστικής περίφραξης του γηπέδου και ολοκληρώθηκε η μελέτη για τους προβολείς.

Η δημοτική αρχή διεκδικεί τη δημοπράτηση, είτε μέσα από την Περιφέρεια, είτε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, είτε με λεφτά του δήμου, για την τοποθέτηση νέων προβολέων στο γήπεδο.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Περάματος, κ. Γιάννης Λαγουδάκος, τόνισε: «Στο σύγχρονο πλέον γήπεδο ποδοσφαίρου «Παντελής Αντωνίου» η νέα δημοτική αρχή, ο αντιδήμαρχος, οι υπηρεσιακοί παράγοντες, οι ειδικοί συνεργάτες και βέβαια σε συνεργασία με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, φροντίσαμε για την ουσιαστική ανακαίνισή του. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος των εργασιών και σύντομα θα ολοκληρωθούν όλες οι παρεμβάσεις που απαιτούνται. Είναι αυτό που λέγαμε προεκλογικά, ότι οδεύουμε στο Πέραμα όλοι μαζί».

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17