Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Σαντορίνη: Αστυνομικοί έκαναν τους πελάτες και συνέλαβαν πέντε γυναίκες για πορνεία, καθώς...

Σαντορίνη: Αστυνομικοί έκαναν τους πελάτες και συνέλαβαν πέντε γυναίκες για πορνεία, καθώς και μία για μαστροπεία

Οι αρχές εξάρθρωσαν ένα «ροζ κύκλωμα» στη Σαντορίνη.

Η σοβαρή υπόθεση μαστροπείας αποκαλύφθηκε χθες Κυριακή από την τοπική αστυνομία. Συνελήφθησαν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων η Ελληνίδα υπεύθυνη του καταστήματος και πέντε αλλοδαπές ηλικίας από 20 έως 32 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της έρευνας για πληροφορίες που ανέφεραν ότι εργαζόμενες στο κατάστημα προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες σε πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, οργανώθηκε και εκτελέστηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση.

Λειτουργία του κυκλώματος

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, αστυνομικοί, υποδυόμενοι τους πελάτες, επισκέφθηκαν το κατάστημα. Ένας από αυτούς, μετά από συνεννόηση και αφού κατέβαλε το προσημειωμένο ποσό των 200€, καθοδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος για ερωτική συνεύρεση.

Αμέσως ενημερώθηκαν τα στελέχη που συμμετείχαν στην επιχείρηση και επενέβησαν, προσαγάγοντας τις εμπλεκόμενες.

Το προσημειωμένο ποσό, καθώς και επιπλέον 590 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθείσες δεν είχαν πιστοποιητικά υγείας και τρεις από αυτές διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Σε βάρος των έξι γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράβασης της νομοθεσίας σχετικά με τα εκδιδόμενα πρόσωπα και της παράνομης παραμονής στη χώρα.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17