Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Αθλητικά ΑΕΚ: Πρόσκληση της Original για την υποδοχή του Μαρσιάλ

ΑΕΚ: Πρόσκληση της Original για την υποδοχή του Μαρσιάλ

Με ανάρτησή τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθεί τον Αντονί Μαρσιάλ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει μία από τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές του καλοκαιριού. Η Ένωση έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, και όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο προετοιμάζονται για την υποδοχή του. Ο 28χρονος Γάλλος σούπερ σταρ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (18/9, 20:50) για να ολοκληρώσει και τυπικά τη σημαντική αυτή μεταγραφή με την Ένωση.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Μαρσιάλ θα φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 20:50, και οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι προετοιμάζονται για την υποδοχή του. Μέσω ανάρτησης στα social media, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον Γάλλο αστέρα.

«Απόψε δεν ανοίγει το δωματιάκι, θα είμαστε όλοι στο αεροδρόμιο να υποδεχτούμε τον παικταρά μας. 20:21 όλοι στο αεροδρόμιο, έξοδος 7. ΑΕΚΑΡΑ για πάντα», αναφέρει η Original 21 στην ανάρτηση της.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17