Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Αρχική Πολιτική Συνάντηση Μαμαλάκη – Χατζηδάκη με επίκεντρο οι χρηματοδοτήσεις του Δήμου Αγ. Δημητρίου

Συνάντηση Μαμαλάκη – Χατζηδάκη με επίκεντρο οι χρηματοδοτήσεις του Δήμου Αγ. Δημητρίου

Ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη. Στη συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Υπουργό τις προτεραιότητες του Δήμου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης των χρηματοδοτικών πόρων για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες.

Ένα από τα κεντρικά θέματα της συζήτησης ήταν οι όροι παραχώρησης του πάρκου Ελευθερίου Βενιζέλου, στον Ασύρματο από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στον Δήμο. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τις προοπτικές αξιοποίησης αυτού του σημαντικού χώρου πράσινου και αναψυχής και ζήτησε τη στήριξή του.

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, εξέφρασε την κατανόησή του για τα αιτήματα του Δήμου και δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα τα θέματα που εμπίπτουν στον τομέα ευθύνης του. Επιπλέον, τόνισε ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Με αφορμή τη συνάντηση ο Στέλιος Μαμαλάκης επισήμανε: «Η συζήτηση με τον κ. Χατζηδάκη ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική. Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στον Υπουργό τις προκλήσεις και τις ανάγκες του Δήμου μας και να συζητήσουμε τρόπους συνεργασίας για την επίλυσή τους. Είμαι αισιόδοξος ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε σημαντικά έργα προς όφελος της κοινωνίας μας».

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17