Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Πολιτική Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η δόση για Μάιο και Ιούνιο –...

Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η δόση για Μάιο και Ιούνιο – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις

Η πληρωμή της τρίτης διμηνιαίας δόσης για το Επίδομα Παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ πλησιάζει, με την καταβολή να πραγματοποιείται την Τετάρτη 31 Ιουλίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής. Αυτή θα είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα για την πληρωμή των δικαιούχων γονέων για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Επίδομα Παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις

Μέχρι να γίνει η αναγκαία εκκαθάριση και να καταβληθεί η τρίτη δόση του Επιδόματος Παιδιού, η πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή και δεν θα δέχεται αιτήσεις. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού θα ενεργοποιηθεί για νέες αιτήσεις την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 08.00.

Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι πρέπει να θυμούνται ότι για να λάβουν το επίδομα παιδιού, πρέπει να έχουν υποβάλει οριστικά και να έχει εγκριθεί η αίτησή τους. Οποιαδήποτε προσωρινή αίτηση θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα επιδόματα και να ενημερωθείτε για τα δικαιώματά σας.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17