Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη Μουσική Σχολή & Χορωδία Δήμου Διονύσου

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη Μουσική Σχολή & Χορωδία Δήμου Διονύσου

Σε ευχάριστο κλίμα υλοποιήθηκε τη Δευτέρα 2/2 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μουσικής Σχολής και της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Διονύσου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου Γ. Καλαφατέλη, εκδήλωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους καθηγητές για το σπουδαίο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό έργο που εκτελούν, τη Μάεστρο & Γενική διευθύντρια κ.Χρυσούλα Τσιμούρη, τον Καλλιτεχνικό διευθυντή κ.Γιάννη Τουφεξή και τις βοηθούς μαέστρου της χορωδίας κ.Δήμητρα Χανού και κ.Ελεάννα Κοστιούτσουκ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας δεν ήταν δυνατό να δώδουν το παρών στο χώρο της τελετής και οι 220 σπουδαστές της Σχολής, τους οποίους εκπροσώπησαν οι σπουδαστές που είχαν εκείνη την ώρα μάθημα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης , πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Διονύσου κλήρωση δώρου για τους σπουδαστές της Μουσικής Σχολής, το οποίο κέρδισε μια μικρή σπουδάστρια πιάνου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17