Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Πολιτική Συναντήσεις του αντιδημάρχου Γ. Δάβαρη και της Γ.Γ. Δήμου Παιανίας Φ. Τολούδη

Συναντήσεις του αντιδημάρχου Γ. Δάβαρη και της Γ.Γ. Δήμου Παιανίας Φ. Τολούδη

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Δάβαρης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Παιανίας Φωτεινή Τολούδη ήταν παρόντες σε μια σειρά από πολλές επαφές και συναντήσεις, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στο Επιστημονικό Συνέδριο για αιρετούς, τεχνοκράτες και στελέχη Οικονομικής Διοίκησης ΟΤΑ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη.

Η κα Τολούδη συντόνισε την συζήτηση με θέμα «Αναπτυξιακός Προγραμματισμός & Αξιοποίηση Διαθέσιμων Χρηματοδοτικών Πόρων σε ΟΤΑ» με την συμμετοχή του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτριου Σκάλκου, του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Αθανάσιου Θανόπουλου, του προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Γιάννη Μπρατάκου και του προέδρου του Πράσινου Ταμείου κ. Ευστάθιου Σταθόπουλου.

Στο περιθώριο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον κ. Σκάλκο αλλά και με τον ΓΓ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Εμμανουήλ Γραφάκο όπου θέματα συζήτησης ήταν όσα ενδιέφεραν τον Δήμο Παιανίας.

Ξεχωριστή συνάντηση πραγματοποιήθηκε επίσης και με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα.

Ο κ. Δάβαρης και η κα. Τολούδη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και τεχνογνωσία σε συνεχείς συναντήσεις με ομολόγους τους κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αυτού.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17