Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Δύο Βρετανοί έπεσαν από μπαλκόνια στη Ζάκυνθο – Νεκρός ο ένας, μάχη...

Δύο Βρετανοί έπεσαν από μπαλκόνια στη Ζάκυνθο – Νεκρός ο ένας, μάχη για τη ζωή του δίνει ο άλλος

Στη Ζάκυνθο σημειώθηκαν δύο τραγικά περιστατικά με πολλές ομοιότητες, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά. Και οι δύο περιπτώσεις αφορούν νεαρούς Βρετανούς που έπεσαν από μπαλκόνια ξενοδοχείων στον Λαγανά Ζακύνθου την περασμένη Τετάρτη (10.07.2024).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ζακύνθου, χθες στις τρεις το μεσημέρι σημειώθηκε ένα περιστατικό όπου ένας 21χρονος Βρετανός, προσπαθώντας να κατέβει από μπαλκόνι, υπέστη ατύχημα όταν πάτησε στην κουπαστή, χάνοντας την ισορροπία του και πέφτοντας με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος περίπου 1,5 μέτρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προσπάθησε να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια του δύο φορές, αλλά συνεχώς κατέρρεε. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Το άλλο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένας νεαρός Βρετανός βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος μπροστά στο μπαλκόνι του δωματίου του στο ξενοδοχείο που διέμενε, πρώτου ορόφου. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πολλαπλά τραύματα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων στα δύο περιστατικά, αλλά παραμένει υπό έρευνα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17