ΑρχικήΚοινωνικάΜε στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ-λεωφορεία στην αυριανή 24ωρη απεργία...

Με στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ-λεωφορεία στην αυριανή 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Ακολουθήστε στην Google το Ifn.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Ifn.gr στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 για το εργασιακό νομοσχέδιο αποφάσισε να συμμετάσχει και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00-21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας 5.00 π.μ. ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00).

 

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου – Τα λεωφορεία θα κινηθούν από 9:00 – 21:00

Στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, για το εργασιακό νομοσχέδιο, αποφάσισε να συμμετάσχει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας (5.00 π.μ.) ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00). Κανονικά αναμένεται να κινούνται τα Λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία ζητούν : απόσυρση του εργασιακού νομοσχεδίου, ασφάλεια εργαζόμενων και επιβατών, αναγνώριση προϋπηρεσίας νεοπροσλαμβανόμενων, προσλήψεις προσωπικού – ανανέωση στόλου.

Ακολουθήστε στην Google το Ifn.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Ifn.gr στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments