Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑΈθαψε τις οικονομίες της στον κήπο και της τις άρπαξαν με απάτη

Έθαψε τις οικονομίες της στον κήπο και της τις άρπαξαν με απάτη

Με το πρόσχημα συνεργασίας με λογιστή, επιτήδειοι απέσπασαν 100.000 ευρώ από 76χρονη

Ένα απίστευτο περιστατικό εξαπάτησης σημειώθηκε σε χωριό της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου επιτήδειοι κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 100.000 ευρώ από ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε κρύψει τις οικονομίες της θαμμένες στον κήπο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άτομα προσέγγισαν την 76χρονη προσποιούμενοι ότι είναι συνεργάτες του λογιστή της, καταφέρνοντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της. Με αυτό το πρόσχημα μπήκαν στην οικία της και εντόπισαν το σημείο όπου η γυναίκα είχε κρύψει τα χρήματά της, τα οποία και αφαίρεσαν.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 22χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο συνεργός του παραμένει άγνωστος και αναζητείται από τις αρχές.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments