ΑρχικήΠολιτικήOIKONOMIAΆνοιξαν οι θερινές εκπτώσεις – Στην Ερμού οι πρώτοι καταναλωτές για τις...

Άνοιξαν οι θερινές εκπτώσεις – Στην Ερμού οι πρώτοι καταναλωτές για τις προσφορές

Ακολουθήστε στην Google το Ifn.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Ifn.gr στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με εκπτώσεις και προσφορές ξεκίνησε η νέα εκπτωτική περίοδος, καθώς από σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου τα καταστήματα έχουν επισήμως μπει σε θερινούς ρυθμούς εκπτώσεων.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες η κίνηση στην οδό Ερμού ήταν αισθητή, με αρκετούς πολίτες να επισκέπτονται τα καταστήματα προκειμένου να εξετάσουν τις διαθέσιμες προσφορές και τις νέες τιμές.

Οι βιτρίνες πολλών καταστημάτων διαφήμιζαν σημαντικές μειώσεις, με εκπτώσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις έφταναν το 50%, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία για αγορές σε χαμηλότερες τιμές.

Η αγορά παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία των εκπτώσεων, καθώς η περίοδος αυτή θεωρείται σημαντική για την ενίσχυση της εμπορικής κίνησης.

Ακολουθήστε στην Google το Ifn.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Ifn.gr στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments