Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
ΑρχικήΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑΈρευνες για τον θάνατο ποινικολόγου στο κέντρο της Αθήνας

Έρευνες για τον θάνατο ποινικολόγου στο κέντρο της Αθήνας

 Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβόλο όπλο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες θανάτου του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο γραφείο του, στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε τραύματα από μαχαίρι ή πυροβόλο όπλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θανάσιμος τραυματισμός να προήλθε από σφοδρή σωματική επίθεση, με τα χτυπήματα να εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή του κεφαλιού. Οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός όταν συγγενικά του πρόσωπα, που τον αναζητούσαν χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του, μετέβησαν στο γραφείο του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης στην είσοδο του χώρου, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments