Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2026
ΑρχικήΑθλητικάΟ ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 την Ντιναμό Κιέβου και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 την Ντιναμό Κιέβου και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης

  Οι «ασπρόμαυροι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και έκαναν το πρώτο βήμα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 της Ντιναμό Κιέβου στην Πολωνία, στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, αποκτώντας προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Η ουκρανική ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 3′ με τον Μπράζκο, όμως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα. Ο Κωνσταντέλιας ισοφάρισε στο 14′, ο Ζαφείρης ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 38′ και ο Σανταμαρία διαμόρφωσε το 3-1 στο 50′. Η Ντιναμό μείωσε στο 76′ με τον Λόνβαϊκ, χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Η ομάδα του Αλέσιο Λίσι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουλίου στην Τούμπα.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments