ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΔήμος ΠαλλήνηςΓέρακας: Διακοπή νερού λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης – Ποιες οδοί επηρεάζονται

Γέρακας: Διακοπή νερού λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης – Ποιες οδοί επηρεάζονται

Ακολουθήστε στην Google το Ifn.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Ifn.gr στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 Η βλάβη προκλήθηκε από εργασίες φυσικού αερίου – Σε εξέλιξη η αποκατάσταση.

Διακοπή υδροδότησης σημειώνεται σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026, σε περιοχή του Γέρακα, εξαιτίας βλάβης σε αγωγό ύδρευσης που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών του εργολάβου φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Παλλήνης, η βλάβη εντοπίζεται στις οδούς Μυρτιάς και Ανοίξεως, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η παροχή νερού σε συγκεκριμένο τμήμα της περιοχής.

Η αποκατάσταση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από συνεργείο του φυσικού αερίου, ενώ αναμένεται νεότερη ενημέρωση για την επαναφορά της υδροδότησης.

Ποιες περιοχές του Γέρακα έχουν μείνει χωρίς νερό

Η διακοπή υδροδότησης αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Κλεισθένους έως Ανοίξεως και Ολύμπου έως Μυρτιάς.

Πρόκειται για το τμήμα του Γέρακα που προσδιορίζεται στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου οι κάτοικοι να γνωρίζουν εάν η κατοικία ή η επαγγελματική τους εγκατάσταση βρίσκεται εντός της ζώνης που επηρεάζεται.

Δεν έχει ανακοινωθεί επέκταση της διακοπής σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Πώς προκλήθηκε η βλάβη στον αγωγό

Όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Παλλήνης, η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης προκλήθηκε από εργασίες που πραγματοποιούσε ο εργολάβος φυσικού αερίου.

Το πρόβλημα καταγράφεται στις οδούς Μυρτιάς και Ανοίξεως και είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροδότηση στην περιοχή που οριοθετείται από τις συγκεκριμένες οδούς.

Η δημοτική ενημέρωση προσδιορίζει την αιτία της βλάβης, χωρίς να παρέχει περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το σημείο του αγωγού που υπέστη ζημιά.

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης

Η αποκατάσταση της βλάβης έχει αναληφθεί από το συνεργείο του φυσικού αερίου, το οποίο πραγματοποιεί τις απαραίτητες εργασίες στο σημείο.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η επισκευή του αγωγού, ώστε να καταστεί δυνατή η επαναφορά της παροχής νερού στην επηρεαζόμενη περιοχή.

Μέχρι στιγμής, ο Δήμος Παλλήνης δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών ή αποκατάστασης της υδροδότησης.

Αναμένεται νέα ενημέρωση για την επαναφορά του νερού

Ο Δήμος Παλλήνης επισημαίνει ότι θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με την επαναφορά της υδροδότησης, μόλις υπάρξουν διαθέσιμα στοιχεία για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης.

Οι κάτοικοι της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς Κλεισθένους, Ανοίξεως, Ολύμπου και Μυρτιάς θα πρέπει να αναμένουν την επόμενη ανακοίνωση του Δήμου για τον χρόνο επαναλειτουργίας του δικτύου.

Ακολουθήστε στην Google το Ifn.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Ifn.gr στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments