Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑΚλοπή εξοπλισμού από την παιδική χαρά «Πευκώνας» στη Νίκαια προκαλεί αγανάκτηση

Κλοπή εξοπλισμού από την παιδική χαρά «Πευκώνας» στη Νίκαια προκαλεί αγανάκτηση

  Άγνωστοι αφαίρεσαν τις κούνιες, μόλις δύο μήνες μετά την πλήρη αναβάθμιση του χώρου

Σε πράξη που προκαλεί οργή και απογοήτευση προχώρησαν άγνωστοι δράστες στη Νίκαια, αφαιρώντας τις κούνιες από την ανακαινισμένη παιδική χαρά «Πευκώνας» στην οδό Αναλήψεως. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είχε παραδοθεί πλήρως ανακαινισμένη μόλις στα τέλη Μαρτίου.

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη προχώρησε άμεσα σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές και ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αντικατάσταση των κουνιών, επισημαίνοντας πως τέτοιες ενέργειες βλάπτουν άμεσα τα παιδιά και την καθημερινότητά τους.

«Δεν θα επιτρέψουμε να καταστρέφονται οι γειτονιές μας», δήλωσε με έμφαση ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, καλώντας τους δημότες να ενισχύσουν την προστασία των δημόσιων χώρων.

Ο Δήμος υπενθυμίζει πως κάθε φθορά ή κλοπή δημοσίου εξοπλισμού έχει νομικές συνέπειες και απαιτεί συλλογική επαγρύπνηση.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments