Μετά την πτώση δέντρου στην Ερμού, οι θυελλώδεις ριπές προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και σε κολώνα ηλεκτροδότησης
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές στην Αττική λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν από το πρωί της Πέμπτης 7 Αυγούστου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Μετά την πτώση δέντρου στην καρδιά της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Ερμού, ένα νέο περιστατικό ήρθε να εντείνει την ανησυχία: ο δυνατός αέρας προκάλεσε το σπάσιμο τσιμεντένιας κολώνας ηλεκτροδότησης στον Υμηττό.
Το συμβάν καταγράφηκε στην οδό Θράκης και λόγω του κινδύνου κατάρρευσης, η Τροχαία αποφάσισε την άμεση διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή, από το σημείο της Λεντάκη έως την Αττάλειας. Η πρόσβαση έχει αποκλειστεί με κορδέλες τόσο για οχήματα όσο και για πεζούς, ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο ατυχήματος.
Οι Αρχές βρίσκονται σε επαγρύπνηση καθώς συνεχίζονται οι θυελλώδεις ριπές στο λεκανοπέδιο και εκφράζονται φόβοι για νέα περιστατικά.



