Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑΚινητοποίηση αγροτοκτηνοτρόφων: Κλείσιμο του ΒΟΑΚ στην Παντάνασσα

Κινητοποίηση αγροτοκτηνοτρόφων: Κλείσιμο του ΒΟΑΚ στην Παντάνασσα

Ζητούν πληρωμές και λύσεις στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα – Περιμένουν απαντήσεις από τον πρωθυπουργό

Αγροτοκτηνοτρόφοι από τρεις νομούς της Κρήτης απέκλεισαν σήμερα Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου τον Βόρειο Οδικό Άξονα στο ύψος της Παντάνασσας, διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και για σειρά εκκρεμοτήτων που, όπως λένε, υπονομεύουν τον πρωτογενή τομέα.

Με κεντρικό σύνθημα ότι «οι Κρητικοί αγροτοκτηνοτρόφοι στοχοποιούνται άδικα» εξαιτίας των εξελίξεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ζητούν άμεσες παρεμβάσεις της Πολιτείας. Δηλώνουν αποφασισμένοι να μείνουν στον δρόμο για όσο χρειαστεί, κρατώντας κλειστά και τα δύο ρεύματα, μέχρι να λάβουν σαφείς δεσμεύσεις από τον πρωθυπουργό στην αυριανή του ομιλία στη ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ηρακλείου, Λευτέρης Τριανταφυλλάκος, σε δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία, σημειώνοντας όμως ότι ο αγώνας είναι ζωτικής σημασίας για τον κλάδο. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments