Τρίτη, 28 Ιουλίου, 2026
ΑρχικήΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑΑστυνομικός στη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών

Η ποινή επιβλήθηκε έπειτα από ποινική διαπραγμάτευση – Είχε συλληφθεί με 164 γραμμάρια κοκαΐνης στην Ασπροβάλτα

Σε εξαετή κάθειρξη καταδικάστηκε αστυνομικός που βρέθηκε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, μετά από ποινική διαπραγμάτευση με τον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε την πράξη του και η συμφωνηθείσα ποινή επικυρώθηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου είχε παραπεμφθεί να δικαστεί.

Η διαδικασία αυτή, που προβλέπεται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, επέτρεψε τη συντόμευση της δίκης, ενώ η ποινή θεωρείται εκτιτέα και ο αστυνομικός οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως τον Νοέμβριο του 2024, όταν ο αστυνομικός συνελήφθη στην Ασπροβάλτα με ποσότητα 164 γραμμαρίων κοκαΐνης. Μαζί του συνελήφθη και ο ξάδελφός του, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και δικάζεται ξεχωριστά για τον ρόλο του στην υπόθεση.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, που αποκάλυψε το κύκλωμα και οδήγησε στην προσωρινή κράτηση των δύο εμπλεκομένων.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments