Τραυματίας 34χρονος – Αναζητείται ο δράστης που άνοιξε πυρ
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου στην περιοχή του Γκύζη, όταν καβγάς μεταξύ δύο ανδρών κατέληξε σε ένοπλο επεισόδιο. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:30, στην οδό Αμφείας, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ένας 31χρονος που οδηγούσε μοτοσικλέτα πυροβόλησε έναν 34χρονο, επίσης οδηγό μοτοσικλέτας, τραυματίζοντάς τον και στα δύο πόδια. Στη συνέχεια, ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο και διέφυγε, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Στο ίδιο δίκυκλο με τον τραυματία επέβαινε και μία γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών προκειμένου να καταθέσει για τις συνθήκες του περιστατικού.
Αρχικά εξεταζόταν το ενδεχόμενο παρεξήγησης μεταξύ οδηγών στον δρόμο, ωστόσο στη συνέχεια προέκυψε ότι δράστης και θύμα είχαν μεταξύ τους γνωριμία, με τις Αρχές να εστιάζουν πλέον σε προσωπικά κίνητρα. Ο 31χρονος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.



