Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026
ΑρχικήΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑΘρήνος για 7 μηνών μωρό στην Κρήτη

Θρήνος για 7 μηνών μωρό στην Κρήτη

Κατέληξε στο Ηράκλειο μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός βρέφους επτά μηνών στην Κρήτη, το οποίο υπέκυψε σε λοίμωξη του αναπνευστικού παρά τις συντονισμένες προσπάθειες των γιατρών.

Το παιδί βρισκόταν στα Χανιά μαζί με τους γονείς του για διακοπές, όταν εμφάνισε προβλήματα υγείας και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν βρογχίτιδα, ωστόσο η ήδη επιβαρυμένη υγεία του βρέφους οδήγησε στην απόφαση για διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Στο νοσοκομείο καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για τη σταθεροποίηση της κατάστασής του, όμως το βρέφος δεν τα κατάφερε και κατέληξε, παρά τη μάχη που έδωσε. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση, καθώς πρόκειται για ένα παιδί που αντιμετώπιζε ήδη σοβαρά προβλήματα υγείας.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments