Πέμπτη, 18 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑΠένθος στην Πάτρα για τον θάνατο 18μηνου παιδιού

Πένθος στην Πάτρα για τον θάνατο 18μηνου παιδιού

Μάχη για τη ζωή του έδινε επί μήνες το μικρό αγόρι που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην Πάτρα η είδηση του θανάτου ενός αγοριού ηλικίας μόλις 18 μηνών, το οποίο νοσηλευόταν επί μακρό χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί είχε προηγουμένως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης της κατάστασής του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Πάτρα, όπου συνέχισε να λαμβάνει εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, η κατάσταση της υγείας του δεν κατέστη δυνατό να αναστραφεί. Το παιδί κατέληξε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του αλλά και όσους παρακολουθούσαν την πορεία της υγείας του.

Η απώλεια του μικρού αγοριού προκαλεί συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, με την οικογένειά του να βιώνει δύσκολες στιγμές μετά από μια μακρά και επίπονη δοκιμασία.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments