Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΔήμος ΔιονύσουΜε τη Νάντη Καλλά ανοίγουν τα Διονύσια 2026

Με τη Νάντη Καλλά ανοίγουν τα Διονύσια 2026

Μουσική βραδιά στον Παλαιό Σταθμό Τρένου με ελεύθερη είσοδο

Με μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση κάνει πρεμιέρα το Φεστιβάλ Διονύσια 2026 στον Δήμο Διονύσου. Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, ο Παλαιός Σταθμός Τρένου μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης για τους φίλους της μουσικής, φιλοξενώντας τη διεθνώς αναγνωρισμένη συνθέτιδα και ερμηνεύτρια Νάντη Καλλά σε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μελωδίες.

Η δημιουργός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα βασισμένο στις προσωπικές της μουσικές διαδρομές, συνδυάζοντας τη φωνή και το πιάνο της με τις ερμηνείες μιας έμπειρης ομάδας μουσικών. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι που φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή εμπειρία σε έναν χώρο με ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Στη σκηνή θα βρεθούν επίσης ο Παρασκευάς Κίτσος στο μπάσο και τις ενορχηστρώσεις, ο Γρηγόρης Ντάνης στην κιθάρα και ο Γιάννης Αγγελόπουλος στα τύμπανα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Παλαιό Σταθμό Τρένου του Δήμου Διονύσου, με ώρα προσέλευσης τις 20:30 και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments