Δυναμικό παρόν έδωσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Δημήτριος Σπ. Μάρκου και μέλη της Δημοτικής Αρχής καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε να εμποδίσουν την προγραμματισμένη κατεδάφιση οικείας στην περιοχή του Πράσινου Λόφου της Αρτέμιδος.
Η παρουσία των κατοίκων ήταν εξίσου δυναμική προσπαθώντας με σύμμαχο τη Δημοτική Αρχή να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες κατά της απάνθρωπης πράξης της κατεδάφισης πιστεύοντας ότι αυτές τις ημέρες που η οικονομική κρίση μαστίζει όλη τη χώρα ο προγραμματισμός τέτοιων ενεργειών κρίνεται
απαράδεκτος.
Ο Εισαγγελέας διέταξε την κατεδάφιση και μετά την επίμονη άρνηση του Δημάρχου διέταξε την κράτηση του στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος.
Αποτελεί πάγια τακτική του Δήμου Σπάτων και ιδιαίτερα του Δήμαρχου η προστασία κάθε κατοικίας αυθαίρετης ή μη από κατεδάφιση.
Συγκέντρωση για την αποφυγή κατεδάφισης στο Δήμο Σπάτων
Ακολουθήστε στην Google το Ifn.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Ifn.gr στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Ακολουθήστε στην Google το Ifn.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Ifn.gr στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
RELATED ARTICLES


