Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Αρχική Αθλητικά Συνεχίζονται οι δραστηριότητες όλων των τμημάτων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες όλων των τμημάτων

Ανακοίνωση Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του «Α.Ο Κορωπί»
Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κορωπίου: «Παρά την αιφνιδιαστική παραίτηση του κ. Γιώργου Γκίκα υπεύθυνου των ακαδημιών του Συλλόγου για προσωπικούς λόγους, οι δραστηριότητες όλων των τμημάτων συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ισχύει.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστούν τον κ. Γκίκα για την συνεισφορά του και το έργο που επιτέλεσε τα 2 τελευταία χρόνια. Είναι σίγουρο και αναγνωρισμένο από όλους το έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Γκίκας και μεγάλη η παρακαταθήκη και η ευθύνη που αφήνει στους συνεχιστές του έργου του. Φυσικά ο Γιώργος Γκίκας θα παραμείνει σαν μέλος του Δ.Σ και θα είναι κοντά σε αυτούς που θα αναλάβουν τις Ακαδημίες για όποια βοήθεια χρειαστούν.
Σήμερα στις Ακαδημίες είναι εγγεγραμμένοι 155 Αθλητές στις Κατηγορίες Νέων – Παίδων – Παμπαίδων – Junior – Pro-Junior, συμμετέχοντας σε 4 πρωταθλήματα , ενώ υπάρχει Ιατρική και Γραμματιακή υποστήριξη.
Τέλος ο Πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Κ ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν εγγράφοντας τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του Συλλόγου και θα πράξουν ότι είναι δυνατόν να φανούν αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.

 

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17