Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Αρχική Αθλητικά Τι αναφέρουν οι ανακοινώσεις των δύο ομάδων

Τι αναφέρουν οι ανακοινώσεις των δύο ομάδων

Στα «χαρακώματα» Ολυμπιακός Λαυρίου – Κορωπί

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου με ανακοίνωση του ευχαρίστησε ειρωνικά την διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου για την ανταπόδοση της φιλοξενίας στον αγώνα του α’ γύρου.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Δηλώνουμε προβληματισμένοι και απογοητευμένοι. Μας έστειλαν να αλλάξουμε στα αζήτητα, σε μπάνια όπου δεν χωρούσαν παραπάνω από δύο παίκτες και με κρύο νερό!

Τα “γαλλικά” από ανώνυμους οπαδούς που εκτοξεύθηκαν εναντίον μελών της διοίκησής μας ήταν πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμα. Και όλ’ αυτά από την εμπάθεια ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει ευεργετηθεί από τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Αυτά αμαυρώνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την σχέση μας σαν γειτονικά σωματεία…
Οι ομάδες ήταν ισάξιες και μοιραία μία από τις δύο έπρεπε να κερδίσει. Προς το τέλος του αγώνα, εμφανίζονταν μπάλες από το πουθενά, προκαλώντας καθυστερήσεις. Εμείς δώσαμε την μάχη στον αγωνιστικό χώρο και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο τέλος του αγώνα, από παίκτες και παράγοντες του Κορωπίου, έδειξαν σαφέστατα πως η αξία του ηττημένου δίνει την δόξα στον νικητή! Ύστερα από τόσα χρόνια, κατάφερε το Κορωπί να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Εμείς τι έπρεπε να κάνουμε όταν κερδίζαμε 7-0 και ο πρόεδρος προσπαθούσε να πείσει τους παίκτες να σταματήσουν εκεί; Το ποδόσφαιρο έχει γυρίσματα… Και του χρόνου, πάλι μαζί θα είμαστε».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Απάντηση με απορίες για τα υπονοούμενα της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού Λαυρίου, εξέδωσε η διοίκηση του Κορωπίου, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου δεν επιθυμούν καμία αντιπαράθεση με τον σύλλογο του Ολυμπιακού Λαυρίου. Απορούμε, όμως, για την αναφορά στην χρήση των αποδυτηρίων, που χρησιμοποιούν όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες στο “Αντώνης Πρίφτης” είτε από τον Α.Ο.Κ. είτε από την Δόξα, διότι δεν διαθέτει άλλα το γήπεδο. Μάλιστα, επειδή γνωρίζαμε για την μη λειτουργία του ηλιακού θερμοσίφωνα (έλλειψη ζεστού νερού), ειδοποιήσαμε σχετικά τους υπευθύνους του Ολυμπιακού και θέσαμε στην διάθεσή τους τα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Γι’ αυτό στο τέλος, ο ποδοσφαιριστής Θ. Τσίκλος έκανε χρήση και πήρε το μπάνιο του στα αποδυτήριά μας χωρίς κανένα πρόβλημα!
Επίσης, κατά την άφιξη, την διάρκεια του αγώνα και την αναχώρηση της ομάδας του Λαυρίου από το γήπεδο, δεν συνέβη το παραμικρό επεισόδιο. Η συμπεριφορά κάποιων ελάχιστων (1-2) θεατών, δεν εκφράζει καθόλου τον επίσημο σύλλογο του Α.Ο. Κορωπίου. Δυστυχώς, συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα γήπεδα. Επιπλέον, δεν έπεσε παρά μία μόνο μπάλα, από λάθος, στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς περαιτέρω συνέπειες…
Το ποιοι αμαυρώνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται από τις δηλώσεις τους. Π.χ. το 7-0 που επικαλούνται, όπως και η δήλωση “και του χρόνου θα είμαστε μαζί”, σε τι αποσκοπούν; Είναι απειλή; Μήπως προειδοποίηση;
Τέλος, δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι εμπαθείς αλλά διαπιστώνουμε ότι μόνο ο Ολυμπιακός Λαυρίου έχει διαμαρτυρηθεί για τα αποδυτήρια του γηπέδου που αγωνιζόμαστε!»!

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17