Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Διανομή δωρεάν φρούτων

Διανομή δωρεάν φρούτων

Δήμος Κρωπίας

Με οργανωμένο τρόπο διατέθηκαν δωρεάν φρούτα (πορτοκάλια και ακτινίδια) από τον Δήμο Κρωπίας σε δικαιούχους μέλη των δημοτικών κοινωνικών δομών : κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, ΚΑΠΗ Κορωπίου, Κiτσι, Αγία Μαρίνα, δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και σε σχολεία του Κορωπίου.
Επίσης, δόθηκαν φρούτα σε όλα τα Φιλόπτωχα ταμεία των Ενοριών, στα μέλη του προγράμματος κοινωνικής βοήθειας της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών σε συνεργασία με τον Δήμο και στους συλλόγους ειδικού σκοπού και ΑμεΑ «Ανοιχτή Αγκαλιά» και «Αγάπη και Ελπίδα».
Τα εξαιρετικής ποιότητας φρούτα διατέθηκαν από τον Ο.Π.Φ ΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μέσης Βέροιας, στο πλαίσιο της δωρεάν διανομής φρούτων που αποφασίστηκε από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.
Τον συντονισμό της οργανωμένης διάθεσης των φρούτων είχε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θ. Γρίβας.
Δημοτικά οχήματα εκτέλεσαν πολλά δρομολόγια για την μεταφορά των φρούτων σε δημοτικές δομές, σχολεία και στα φιλόπτωχα ταμεία των Ενοριών ενώ ειδικό μηχάνημα του Δήμου βοηθούσε στην άμεση αποβίβαση των τόνων φρούτων.
Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης ευχαρίστησε τις ομάδες παραγωγών, το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, τους εθελοντές πολιτικής προστασίας, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους δικαιούχους και τα μέλη των δημοτικών δομών καθώς και τους υπευθύνους των δημοτικών φορέων, των συλλόγων, των εκκλησιαστικών επιτροπών και των Διευθύνσεων των σχολείων για τη συνεργασία.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17