Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχική Ελεύθερο Βήμα «Εστιάζουμε στην μείωση των δαπανών»

«Εστιάζουμε στην μείωση των δαπανών»

Χαιρετισμός Δημάρχου Λαυρεωτικής για τη νέα χρονιά

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
εύχομαι ολόψυχα η χρονιά που έρχεται, το 2015, να είναι χρονιά αγώνα και συμμετοχής όλων, προκειμένου μαζί να επαναφέρουμε την ελπίδα στον τόπο μας και στους νέους ανθρώπους.

Ξεκινήσαμε την διοίκηση του Δήμου Λαυρεωτικής με την πίστη ότι οι πολίτες – συνειδητοποιημένα πλέον- αξιώνουν έργο και λογοδοσία, απαιτούν διαφάνεια και έλεγχο, προσδοκούν συμμετοχή στις κρίσιμες αποφάσεις.
Η πίστη μας αυτή είναι η κινητήριος δύναμή για μια πενταετία στην οποία καταρχήν οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αδυναμίες, προβλήματα και εμπόδια προκειμένου να επιτύχουμε την ανάπτυξη του Δήμου Λαυρεωτικής, με ισόρροπη πολιτική συνεκτίμηση της οικονομικής, της κοινωνικής και της περιβαλλοντικής συνιστώσας.
Μια πενταετία που εστιάζουμε στην μείωση των δαπανών, στην αύξηση της παραγωγικότητας, στην αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών, στην εξεύρεση και την διεκδίκηση νέων πόρων για την κατασκευή έργων που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας, που οργανώνουν σε νέες βάσεις την εκπαίδευση, που ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας.
Μια πενταετία δράσεων αλληλεγγύης και λειτουργίας κοινωνικών δομών προκειμένου να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που πλήττονται από την επιθετική οικονομική συγκυρία, προκειμένου να μη νιώσει κανείς μόνος του στην κρίση.
Μια πενταετία ισόρροπης ανάπτυξης της Κερατέας, του Λαυρίου, του Αγίου Κωνσταντίνου και των οικισμών.
Μια πενταετία φυγής προς τα εμπρός, με διαρκή στόχο να επαναφέρουμε τον πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής και των αυτοδιοικητικών δρώμενων.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Λουκάς
Δήμαρχος Λαυρεωτικής

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17