Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχική Ελεύθερο Βήμα «Ήρθε η ώρα της ανάπτυξης»

«Ήρθε η ώρα της ανάπτυξης»

Το μήνυμα του δημάρχου Κρωπίας για το νέο έτος

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Πολίτες και κάτοικοι του Δήμου Κρωπίας,
Νέοι και νέες,

Η δεύτερη περίοδος της θητείας μας ξεκινάει με τη διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου 2015. Είναι αυτονόητο ότι θα επιδιώξουμε τα αιτήματα των Ο.Τ.Α, του Δήμου μας και της τοπικής μας κοινωνίας να τύχουν της ανάλογης προσοχής από τα κόμματα Και αυτό γιατί, το 2015 επωμιζόμαστε ως δημοτική αρχή μια νέα αποστολή : Την οργανωμένη και ενεργητική συμβολή του Δήμου μας στον σχεδιασμό και την πρακτική υλοποίηση τοπικής και περιφερειακής αναπτυξιακής διαδικασίας.
Οι Δήμοι και οι αιρετές Περιφέρειες μπορούν να αναλάβουν ευθύνες αρκεί να υποστηριχθούν θεσμικά και οικονομικά.
Ήρθε η ώρα της ανάπτυξης και της επαναθεμελίωσης των οικονομικών και κοινωνικών δομών, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό-ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο αγώνας που δώσαμε μαζί, από το 2011, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, για την στήριξη της κοινωνίας και την ορθή άσκηση των αρμοδιοτήτων μας πρέπει να πιάσει τόπο.
Η κοινωνία του Δήμου μας θέλει να αντιστρέψει το κλίμα της ύφεσης και της κοινωνικής αποσύνθεσης και να συμβάλει σε μια αναπτυξιακή πορεία.
Σε αυτή την πορεία, η συνέχιση των μεγάλων έργων υποδομής που εξελίσσονται στον δήμο μας, η εξασφάλιση της λειτουργίας των δημοτικών κοινωνικών δομών, η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του δήμου-παρά τη δραματική υποστελέχωσή του-ενισχύει την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια.
Εμείς το χρέος μας το κάνουμε: Εργαζόμαστε μεθοδικά, με πείσμα, με διαφάνεια ώστε να τιμήσουμε τη μεγάλη λαϊκή εντολή της 18ης Μαΐου 2014.
Ευχόμαστε, η καινούργια χρονιά να φέρει αγάπη και ομόνοια, υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας, επίσης δικαίωση των αγώνων μας, για εργασία και πρόνοια προς όλους».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ
Δημήτριος Ν. Κιούσης

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17