Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Παρουσία του Δημάρχου Λαυρεωτικής σε εκδηλώσεις συλλόγων

Παρουσία του Δημάρχου Λαυρεωτικής σε εκδηλώσεις συλλόγων

Έδωσε το παρόν και πάλι ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς στις εορταστικές εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας των συλλόγων του Δήμου

 

Το Σάββατο 17/1/2015 ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Κερατέας, για να δώσει τις ευχές του στους ηλικιωμένους δημότες.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ Κερατέας, με την παρουσία της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέφαλος» κ. Δήμητρας Πάλλη, του ευεργέτη κ. Κωνσταντίνου Πρίφτη αλλά και της χορηγού κ. Έλμας Δόγκα. Την εκδήλωση πλαισίωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ .κ. Γιάννης Αδάμης, Τάσος Αντωνίου, Γιάννα Κουλουβράκη, Ηλίας Στουραΐτης, Παναγιώτης Τσίκλος, η αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέφαλος» και Δημοτική Σύμβουλος κ. Σοφία Λινάρδου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Μιχάλης Μαθιουδάκης. Παράλληλα, παρόντες ήταν και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κερατέας κ . Κυριακή Χολέβα, αλλά και οι σύμβουλοι τοπικού συμβουλίου κ. Μάτα Μάσκουλη και κ. Ζήσιμος Τζάνος.

Έπειτα, ο Δήμαρχος με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκε το Σύλλογο Κρητών και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαυρίου, όπου σε εορταστική ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της πίτας και στους δύο συλλόγους αντίστοιχα, ενώ βραβεύτηκαν οι υπερήλικες εθελοντές της Πυροπροστασίας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο και οι μαθητές-μέλη του Συλλόγου Κρητών για τις εξαιρετικές τους σχολικές επιδόσεις. Παρόντες ήταν, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Γκικαράκη, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι κ.κ. Ευαγγελία Βελετάκου, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δράκος και Δημήτρης Λουκάς , οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Τσίκλος, Ηλίας Στουραΐτης, Γιάννα Κουλουβράκη, Γιάννης Αδάμης , ο

πρόεδρος της ΔΕΥΑΤΗΛ κ. Σταύρος Κρητικός , η δημοτική σύμβουλος κ. Σόνια Τριανταφυλλίδου, η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Λαυρίου κ. Αλίκη Σπύρου, η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κερατέας κ. Κυριακή Χολέβα και οι τοπικοί σύμβουλοι Χάρης Ζαγουρής, Δημήτρης Καγιόγλου και Γιώργος Σγαρδέλης.

Την Κυριακή 18/1/2015 το πρωί οι σύλλογοι οικιστών Συντερίνας, Μαρκατίου, Πόρτο Εννέα, Τρεχανριέρας και Δασκαλειού επίσης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία του κ. Λουκά και εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Ορυκτολογικό Μουσείο Καμάριζας καλωσόρισε το νέο έτος κόβοντας την δική του πρωτοχρονιάτικη πίτα, όπου έδωσαν το παρόν ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Δράκος και ο πρόεδρος του Μουσείου εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Λουκάς.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έδωσαν το παρόν στον Γυμναστικό Σύλλογο Κερατέας, στη Δημοτική Χορωδία Κερατέας και στον Σύλλογο Καλλιτεχνών Λαυρεωτικής ΙΡΙΣ .

Τέλος, στην διάρκεια της εβδομάδας εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου παρευρέθησαν στην κοπή της πίτας του Τμήματος Αλλοδαπών Λαυρίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαυρίου.  

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17