Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Βασιλόπιτες Δήμου Λαυρεωτικής

Βασιλόπιτες Δήμου Λαυρεωτικής

1.pita lavrioΤην πίτα του έκοψε το Κ.Α.Π.Η. της δημοτικής ενότητας Λαυρίου στο Παλαιό Μηχανουργείο, όπου ο Δήμαρχος είχε θερμή υποδοχή τόσο από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. όσο και από την πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Κέφαλος» κας Δήμητρας Πάλλη και την αντιπρόεδρο κα Λινάρδου. Στην εκδήλωση, όπου πάνω από διακόσια άτομα τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης έδωσαν το παρόν οι κ.κ. Βελετάκου, Μαθιουδάκης, Αδάμης, και Σγαρδέλης. Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Πάτερ Βλάσιος.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος, τόνισε τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η τρίτη ηλικία σε μια κοινωνία και πως θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια του ΝΠΔΔ «Κέφαλος», ώστε να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες στα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου Λαυρεωτικής.

Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 σημειώθηκε η κοπή της πίτας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κερατέας, όπου ο Δήμαρχος μαζί με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Θορικός» κ. Αντώνη Μακρυωνίτη, τους δύο αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Αδάμη, Αναστάση Αντωνίου, την κα Κυριακή Χολέβα και τον κο Ζήσιμο Τζάνο πλαισίωσαν την εκδήλωση. Η γιορτή έλαβε χώρα σε εύθυμο κλίμα και η νεολαία της Φιλαρμονικής διασκέδασε και αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης των Λαών παρευρέθη ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς , που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015.

Ο σύνδεσμος, που εξυπηρετεί την αδελφοποίηση που έχει γίνει μεταξύ της πόλης του Λαυρίου και της πόλης του Αλέξινατς στη Σερβία, έκοψε και φέτος την πίτα του μέσα σε χαρούμενο κλίμα, παρουσία όλων των μελών αλλά και των εκπροσώπων  του Δήμου κ.κ. Μαθιουδάκη, Σπύρου, Πάλλη, Αδάμη, Βελετάκου και Σγαρδέλη.

Τέλος, την ίδια μέρα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε και το Σωματείο Συνταξιούχων του ΙΚΑ Λαυρίου σε γνωστό εστιατόριο της Πλάκας Λαυρεωτικής, όπου ως εκπρόσωποι του Δήμου βρέθηκαν εκεί οι κύριοι Παναγιώτης Τσίκλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17