Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχική Πολιτική Απολογισμός του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου

Απολογισμός του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου

Δήμος Σαρωνικού

Πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Σαρωνικού προεδρεύοντος του Δημάρχου κ. Γιώργου Σωφρόνη.

Αφού έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της χρονιάς σχετικά με τη έγκαιρη αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων αλλά και των εκδηλώσεων πυρικών καταστάσεων χαράχτηκαν οι βασικές κατευθύνσεις ακόμα πιο αποδοτικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετών για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων ενώ ιδιαιτέρως τονίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης, το οποίο έχει αναπτυχθεί και συμβάλει στην έγκαιρη αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων, θέτοντας στην πρώτη γραμμή την ασφάλεια του πολίτη, την προστασία της περιουσίας του και την προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης ευχαρίστησε όλους για το αίσθημα ευθύνης και την άμεση ανταπόκριση που επιδεικνύουν κάθε φορά που προκύπτει ανάγκη. Εξήρε την άψογη συνεργασία, επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η προσφορά τόσο των επαγγελματιών, των αιρετών αλλά και των εθελοντών οι οποίοι αποτελούν θεμέλιο λίθο στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ακραίων και επικίνδυνων καταστάσεων. Ιδιαιτέρως τέτοιες εποχές που τα μέσα είναι περιορισμένα λόγω οικονομικής κρίσης.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17