Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Βράβευση επιτυχόντων

Βράβευση επιτυχόντων

Ο Δήμος Σαρωνικού για πρώτη φορά βράβευσε όλους τους μαθητές

Εκδήλωση προς τιμήν των νέων φοιτητών επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια καθώς και των μαθητών του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Σαρωνικού πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια.

Ο Δήμος Σαρωνικού για πρώτη φορά βράβευσε όλους τους μαθητές που αποφοίτησαν από το Γενικό Λύκειο Αναβύσσου, το 1ο και 2ο Γενικά Λύκεια Καλυβίων και Λαγονησίου αλλά και τους μαθητές που ολοκλήρωσαν τον κύκλο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Λύκεια εκτός Δήμου κατά το σχολικό έτος 2013-2014 και κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμούς απεύθυναν οι βουλευτές κ.κ. Μητρόπουλος, Πάντζας, Οικονόμου, ο πρώην βουλευτής κ. Καντερές, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γάκης και Σμέρος συγχαίροντας όλοι τους μαθητές για την επιτυχία τους αλλά και τους ενήλικες μαθητές για την όρεξη και τη διάθεση για μάθηση και διαρκή επιμόρφωση. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος Π.Υ. Ανατολικής Αττικής κ. Τζοΐτης, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς, ο Υποδιοικητής Π.Υ. Λαυρίου κ. Παπαστάθης, ο εκπρόσωπος της Π.Υ. Αεροδρομίου κ. Βοριάς και ο Διοικητής Α.Τ. Καλυβίων κ. Τσιγαρίδας

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος κ. Σωφρόνης έλαβε τον λόγο τονίζοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί αποδεδειγμένα το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο, προσφέροντας στα παιδιά μας γνώση και εφόδια για όλη τους τη ζωή».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση όλων των νέων φοιτητών, οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει να φοιτούν στις σχολές της επιλογής τους. Υπερήφανοι γονείς και φίλοι, χαρούμενοι μαθητές παρέλαβαν τους τιμητικούς επαίνους από τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σαρωνικού.

Η Ένωση Συλλόγου Γονέων Δήμου Σαρωνικού, συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης, προσέφερε επίσης μια ατζέντα για τη νέα χρονιά, ενώ ευχές προς τους μαθητές απεύθυνε η κα Κωνσταντίνα Μπουλαμάτζη, Μέλος τους Δ.Σ. της Ένωσης και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού.

Ακολούθησε η απονομή των βεβαιώσεων επιτυχούς παρακολούθησης στους αποφοίτους του Κ.Δ.Β.Μ και στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον λιτό μπουφέ ανταλλάσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17