Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχική Ελεύθερο Βήμα ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Ανακοίνωση της παράταξης Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου σχετικά με την ανάπλαση της πλατείας Ανάληψης:
“Αγαπητοί Συμπολίτες,
Πρόσφατα ξεκίνησε η ανάπλαση της πλατείας της Ανάληψης. Όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας το έργο είχε αρχικά ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2007-2013 αλλά στη συνέχεια λόγω άστοχων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής (αρχικός υπερφίαλος προϋπολογισμός και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας) ανακλήθηκε η χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ. (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ: 6Β1Ξ465ΦΘΕ-Η7Ψ)

Έτσι τελικά το έργο κατασκευάζεται με ιδίους πόρους του Δήμου, που τις δύσκολες αυτές εποχές θα στερηθούν από άλλες ανάγκες όπως π.χ. κοινωνικές υποδομές, αθλητικές εγκαταστάσεις, έργα υποδομής. Θλιβερή εντύπωση και πολλά ερωτηματικά, προκαλεί το γεγονός, ότι η Δημοτική Αρχή αποκρύπτει την αλήθεια και έχει διατηρήσει στο χώρο του έργου την παλιά ενημερωτική πινακίδα, που πληροφορεί ότι το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
ΨΕΥΔΕΤΑΙ και ΕΞΑΠΑΤΑ καταπατώντας κάθε δικαίωμα του δημότη να γνωρίζει το πώς δαπανώνται οι πόροι του Δήμου. Την καλούμε να αποσύρει άμεσα την πινακίδα και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την πρωτοφανή ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ”

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17