Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Δήλωση του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου για τον τραγικό θάνατο ανθρώπων στην...

Δήλωση του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου για τον τραγικό θάνατο ανθρώπων στην Δυτική Αττική λόγω των καιρικών φαινομένων

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με αφορμή τον τραγικό θάνατο ανθρώπων και τις ανυπολόγιστες καταστροφές στην Δυτική Αττική εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων προχώρησε στην εξής δήλωση:
 «Εκφράζω την θλίψη μου για τα τραγικά γεγονότα στην Δυτική Αττική. Είμαστε στη διάθεση των Δήμων προκειμένου να συνδράμουμε με όποια μέσα διαθέτουμε. Έχουμε ζήσει και εμείς, πριν αρκετά χρόνια, τέτοια καταστροφικά φαινόμενα και μπορούμε να καταλάβουμε την απόγνωση των ανθρώπων που ζουν εκεί.
 Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες στον Ταύρο και στο Μοσχάτο ότι τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, έχουμε προχωρήσει με σχέδιο στην υλοποίηση έργων και δράσεων για την αντιπλημμυρική θωράκιση των περιοχών.
 Προχωρήσαμε στην υλοποίηση κατασκευής του αγωγού ομβρίων στη λεωφόρο Μακρυγιάννη και στη Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Μοσχάτο, ενώ σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο έργα: Το αντιπλημμυρικό έργο στις οδούς Χαμοστέρνας και Πειραιώς στον Ταύρο και η μεγάλη παρέμβαση όπου κατασκευάζεται αντιπλημμυρικό κανάλι για την εκτόνωση των ομβρίων υδάτων στο παραλιακό μέτωπο, όπως επίσης είναι έτοιμη η δημοπράτηση του αντιπλημμυρικού έργου της οδού Θεσσαλονίκης από τον Ταύρο έως το Μοσχάτο που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. Η Δημοτική Αρχή προχωράει με σχέδιο για την προστασία των δημοτών.
 Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των δημοτών για την διατάραξη της κυκλοφορίας και της καθημερινότητας λόγω των έργων, αλλά όπως γίνεται κατανοητό από όλους, αυτά τα έργα είναι απαραίτητα για την ασφάλεια όλων».

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17