Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχική Κοινωνικά Δ. Διονύσου: Δωρεάν πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας για μαθητές Γ΄Λυκείου και Αποφοίτους

Δ. Διονύσου: Δωρεάν πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας για μαθητές Γ΄Λυκείου και Αποφοίτους

Την Τρίτη 22/2 στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου και ώρα 2:30 μ.μ ξεκινάει το δωρεάν Πρόγραμμα Αθλητικής προετοιμασίας για μαθητές της Γ΄ Λυκείου και Αποφοίτους σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου.

Οι προπονήσεις για τα αθλήματα στίβου θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη από τις 2:30 μ.μ. έως τις 3:30 μ.μ. στο Γήπεδο Διονύσου (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/1tsx2a ) και κάθε Πέμπτη από τις 2:30 μ.μ. έως τις 3:30 μ.μ. στο Γήπεδο Αγ. Στεφάνου.

Οι προπονήσεις για την κολύμβηση θα πραγματοποιούνται στο AQUALIFE Health & Sport Center με την εποπτεία επαγγελματιών που διαθέτει το κέντρο.

Πριν από τις τελικές εξετάσεις τους, όλοι οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Δήμου Διονύσου θα μπορούν να προγραμματίσουν 1 επίσκεψη στο Πρότυπο Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Θεραπευτικής Γυμναστικής PHYSIO KLEITSAKIS.

Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_14_02_2022.pdf

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο ιατρικής γνωμάτευσης υγείας από Καρδιολόγο, Παθολόγο ή Γενικής Ιατρικής που προσκόμισαν στην Υπηρεσία (έκδοση εντός του τελευταίου εξαμήνου) και να υποβάλλονται σε self tests όπως ακριβώς συμβαίνει και για τα σχολεία στα οποία φοιτούν. Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον Covid-19 είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17