Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχική Αθλητικά Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στα ντέρμπι ο Ολυμπιακός - Νέα τραγική...

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στα ντέρμπι ο Ολυμπιακός – Νέα τραγική εμφάνιση και διασυρμός από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο!

Ένα ακόμη Ντέρμπι που οι ερυθρόλευκοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να διασυρθούν από τον δικέφαλο με το… κολακευτικό για αυτούς 2-4!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που νίκησε κατά κράτος στη σκακιέρα με τον Μαρτίνεθ ήταν ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 38’ ο Ζίβκοβιτς με δυνατό σουτ που αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ισπανός φορ. Στο 56’ έστειλε την μπάλα με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από άτσαλο μαρκάρισμα του Πορόσο. Στο 65’ με υποδειγματική αντεπίθεση από συνεργασία Σβαμπ-Μουργκ, ο ΠΑΟΚ τρύπησε και πάλι την άμυνα των γηπεδούχων και ο Τόμας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Το ίδιο έκανε ο Οζντόεφ, στο 78′ έπειτα από απίθανη ενέργεια και τακουνάκι του Κωνσταντέλια, σε φάση που ξεκίνησε από τον Τόμας και πάλι.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν στην τελική ευθεία να μαζέψουν κάπως τη ζημιά. Στο 86’ ο Κώστας Φορτούνης με πανέμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα, ενώ στο 90’+8’ από σκόρερ έγινε δημιουργός, κάνοντας εξαιρετική σέντρα για τον Μασούρα που σκόραρε με κεφαλιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Φορτούνης με την ασίστ που έβγαλε, έγινε ο πρώτος στην σχετική λίστα στην ιστορία του Ολυμπιακού ξεπερνώντας τον Τζόρτζεβιτς.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17