Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Αρχική Αθλητικά Η Ελλαδάρα "έσπασε" το απόλυτο των Γάλλων και είναι έτοιμη για την...

Η Ελλαδάρα “έσπασε” το απόλυτο των Γάλλων και είναι έτοιμη για την μεγάλη πρόκριση τον Μάρτιο!

Παλικαρίσια εμφάνιση για την Εθνική μας κόντρα στην πανίσχυρη Γαλλία στην OPAP Arena που ανέτρεψε το ματς με τον Μπακασέτα και τον Ιωαννίδη, όμως ο Φοφανά με απίθανο σουτ στο φινάλε ισοφάρισε σε 2-2.

Φινάλε στα προκριματικά του Euro 2024 με θετικό πρόσημο για την Εθνική που ήρθε ισόπαλη 2-2 τη Γαλλία στην OPAP Arena σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις και ρυθμό στο παιχνίδι. Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν μέσα σε πέντε λεπτά ο Τάσος Μπακασέτας στο 56ο λεπτό και ο Φώτης Ιωαννίδης στο 61ο λεπτό.

Ο κάπτεν της Εθνικής με ένα ασύλληπτο σουτ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Σαμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Γάλλο κίπερ να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ.

Το δεύτερο γκολ της γαλανόλευκης πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό ο Δημήτρης Γιαννούλης ο οποίος με μια ασύλλυπτη ενέργεια απέφυγε τον Κούντε και έστρωσε στον Ιωαννίδη που εκτέλεσε με μια επαφή.

Οι μπλε είχαν προηγηθεί με τον Κολό Μουανί στο 43ο λεπτό. Ο φορ της Παρί με ένα εκπληκτικό τελείωμα από δύσκολη γωνία εκτέλεσε τον Βλαχοδήμο από πολύ δύσκολη γωνία.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 74ο λεπτό χάρη στο υπέροχο τελείωμα του Γιουσούφ Φοφανά το οποίο ο Βλαχοδήμος δεν μπόρεσε να “σώσει”.

Έτσι η Εθνική μας θα πάει με αναπτερωμένο το ηθικό στα ματς του Μαρτίου για να διεκδικήσει μια θέση στα τελικά του Euro 2024. Πρώτος αντίπαλος το Καζακστάν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17