Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχική Υγεία Σε έξαρση το “κοκτέιλ” κορωνοϊού και γρίπης – Ανησυχία για το άνοιγμα...

Σε έξαρση το “κοκτέιλ” κορωνοϊού και γρίπης – Ανησυχία για το άνοιγμα των σχολείων

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η έξαρση του Covid-19 το τελευταίο διάστημα με τους ειδικούς να εφιστούν την προσοχή σε όλους και να εκφράζουν την ανησυχία τους για το άνοιγμα των σχολείων.

Μετά και τα γιορτινά τραπέζια η αύξηση των κρουσμάτων φαίνεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλη με τους ειδικούς να προειδοποιούν ότι η κορύφωση του συγκεκριμένου επιδημικού κύματος δεν έχει έρθει ακόμη.

Την αποστολή οδηγιών από τον ΕΟΔΥ για το άνοιγμα των σχολείων δεδομένης της έξαρσης του κορωνοϊού αλλά και της γρίπης προανήγγειλα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

«Η συνεργασία μας με το υπουργείο Παιδείας δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή. Θα βγάλουμε οδηγίες από τον ΕΟΔΥ αυτές τις ημέρες» είπε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτικό σταθμό η κυρία Αγαπηδάκη.

Η κυρία Αγαπηδάκη έκανε λόγο για αυξημένη πίεση στα νοσοκομεία καθώς, όπως είπε, «φέτος έχουμε πολύ έντονη κυκλοφορία και της γρίπης εκτός από τον κορωνοϊό». Ωστόσο τάχθηκε κατά της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας «που σημαίνει πρόστιμο» λέγοντας ότι «στις δομές υγείας θα μπορούσαμε να εποπτεύουμε τη χρήση του μέτρου της μάσκας».

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17