Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Αρχική Αθλητικά Σουπερ Καπ Ισπανίας: Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόρπισε την Μπαρτσελόνα στους... 4 ανέμους

Σουπερ Καπ Ισπανίας: Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόρπισε την Μπαρτσελόνα στους… 4 ανέμους

Επιβλητική 4αρα της ρεαλ επι της μπαρτσελονα στο ριαντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη δύναμης στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας και “διέλυσε” με 4-1 την Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, με εντυπωσιακό τρόπο.

Με τον Βινίσιους Ζούνιορ να κάνει “όργια” από την αρχή του αγώνα και να σκοράρει δις από το πρώτο δεκάλεπτο, η Ρεάλ Μαδρίτης υπέβαλλε την υπεροχή της στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα η οποία είχε… ρόλο κομπάρσου στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ο Λεβαντόφκσι μείωσε στο 33′ για τους Καταλανούς, αλλά ο Βινίσιους πέτυχε χατ τρικ από το ημίχρονο, ευστοχώντας σε πέναλτι στο 39′, “καθαρίζοντας” από νωρίς το μεγάλο ματς στην Ισπανία. Ο Ροντρίγκο στο 64′ έδωσε μάλιστα διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της “Βασίλισσας”, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, αφού η Μπαρτσελόνα έμεινε και με παίκτη λιγότερο στη συνέχεια, από την αποβολή του Αραούχο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε έτσι για 13η φορά το Σούπερ Καπ Ισπανίας και πλησίασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή των κατακτήσεων, αφού οι Κατλανοί έχουν πανηγυρίσει με τη σειρά τους τον τίτλο, 14 φορές.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17