Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχική Αθλητικά Δήμος Λαυρεωτικής: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή γηπέδου 9Χ9 στο Δημοτικό...

Δήμος Λαυρεωτικής: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή γηπέδου 9Χ9 στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας

Στις 29.04.2024 υπογράφηκε σύμβαση ποσού 360.108,80€ η οποία αφορά στην κατασκευή ενός νέου προπονητικού γηπέδου ποδοσφαίρου 9Χ9 με τεχνητό χλοοτάπητα στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κερατέας, διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 50 m x 70 m και περιφραγμένης συνολικά επιφάνειας 54 m Χ 74 m.

Ειδικότερα αφορά στην κατασκευή γηπέδου με επιφάνεια συνθετικού χλοοτάπητα, φωτισμού γηπέδου, συστήματος διαβροχής γηπέδου, περιμετρικής περίφραξης και εγκατάσταση αυτοματισμού διαχείρισης των Η/Μ λειτουργιών.

Το έργο χρηματοδοτείται από τους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, δυνάμει της από 25.05.2023 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη κατασκευής αυτού του πολύ σημαντικού έργου, πρόκειται για το βοηθητικό προπονητικό γήπεδο του βασικού γηπέδου της Κερατέας με φυσικό χλοοτάπητα, στο οποίο -όπως και στο γήπεδο 5×5 που ξεκινάει παράλληλα η κατασκευή του- θα αθλούνται περισσότερα από 200 παιδιά των παιδικών αθλητικών Ακαδημιών Κερατέας καθώς και η Ομάδα του Κεραυνού. Κατόπιν των εορτών του Πάσχα, ξεκινάει άμεσα η κατασκευή και των δύο γηπέδων».

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

G-EW6DDQ6B17