Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΠολιτισμόςΓιατί επισκέφτηκε τα Μεσόγεια ο Σαράντος Καργάκος;

Γιατί επισκέφτηκε τα Μεσόγεια ο Σαράντος Καργάκος;

kargakos sarantosΟ Σύλλογος Θεσσαλών Μεσογείων «ο Δευκαλίωνας» πραγματοποίησε εκδήλωση στην αίθουσα «Συνιδιοκτησία» της Παιανίας με ομιλητή τον καταξιωμένο ιστορικό και συγγραφέα Σαράντο Καργάκο ο οποίος μίλησε για ιστορικά θέματα της Θεσσαλίας.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες, ενώ ο ομιλητής, που χαρακτηρίζεται για την ευρύτητα των ιστορικών του γνώσεων, αλλά και την ευγλωττία του, ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους που τον καταχειροκρότησαν.  

Στη συνέχεια το ΔΣ του Συλλόγου έκοψε την παραδοσιακή πίτα, η οποία είθισται στη Θεσσαλία να είναι σπανακόπιτα, και προσφέρθηκε μαζί με θεσσαλικό τσίπουρο σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε μουσικό αφιέρωμα στον Μπάμπη Μπακάλη, έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες και στιχουργούς του λαϊκού τραγουδιού της δεκαετίας του 1950-1960.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments