Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑΡόδος: Έγκυος 38 ετών υπέστη ανεύρυσμα και κατέληξε – Σώθηκε το βρέφος

Ρόδος: Έγκυος 38 ετών υπέστη ανεύρυσμα και κατέληξε – Σώθηκε το βρέφος

Μάχη έδωσαν οι γιατροί για τη ζωή της μητέρας και του παιδιού – Το νεογνό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, δωρεά οργάνων από την οικογένεια

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Ρόδο, όπου μια 38χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, υπέστη ανεύρυσμα και δυστυχώς κατέληξε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», οι γιατροί έδωσαν μάχη όχι μόνο για τη ζωή της εγκύου αλλά και για να σώσουν το κοριτσάκι που κυοφορούσε. Το νεογνό κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή και μεταφέρθηκε άμεσα με θερμοκοιτίδα σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Η οικογένεια της 38χρονης, μέσα στον αβάσταχτο πόνο της, πήρε την γενναία απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά των ζωτικών της οργάνων, στέλνοντας μήνυμα ζωής και ελπίδας.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί αύριο Τρίτη, 26 Μαΐου, στις 17:30, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι της Ρόδου.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments